Περιμένει επίσημη πρόταση για Μανωλά η ΑΕΚ

Σε άλλες λύσεις που θα βγάλουν την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο προσανατολίζονται οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά το διαφαινόμενο άδοξο τέλος της υπόθεσης Ξενιάδη για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Στα υπόψη, για την άμεση εξεύρεση πόρων, παραμένει η πώληση του αμυντικού Κώστα Μανωλά, με την ΑΕΚ να περιμένει πλέον επίσημη πρόταση από την Έβερτον, η οποία ενδιαφέρεται γ

  • Ant1
Περιμένει επίσημη πρόταση για Μανωλά η ΑΕΚ

Σε άλλες λύσεις που θα βγάλουν την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο προσανατολίζονται οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά το διαφαινόμενο άδοξο τέλος της υπόθεσης Ξενιάδη για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Στα υπόψη, για την άμεση εξεύρεση πόρων, παραμένει η πώληση του Κώστα Μανωλά, με την ΑΕΚ να περιμένει πλέον επίσημη πρόταση από την Έβερτον, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Παράλληλα, στο ΟΑΚΑ στο ερχόμενο ματς της "Ένωσης" με την Ξάνθη θα βρεθούν απεσταλμένοι της Τζένοα και της Μόναχο 1860.

Επιπλέον, στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία για αίσια έκβαση της δίκης κατά της οικογένειας Ψωμιάδη, απ' την οποία η ΑΕΚ διεκδικεί πολλά εκατομμύρια ευρώ. Η δίκη θα γίνει τη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v