Νέα επιδείνωση του καιρού

Παροδική ήταν η ύφεση της κακοκαιρίας, η οποία επανέρχεται από το Σάββατο με χαμηλές θερμοκρασίες, τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Σύμφωνα με την ΕΜΥ το Σάββατο αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας  με χαμηλό υψόμετρο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

  • Ant1
Νέα επιδείνωση του καιρού

Παροδική ήταν η ύφεση της κακοκαιρίας, η οποία επανέρχεται από το Σάββατο με χαμηλές θερμοκρασίες, τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το Σάββατο αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας  με χαμηλό υψόμετρο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται μέχρι το βράδυ του Σαββάτου να φθάσει και στις νότιες περιοχές της χώρας με βροχές και χιόνια, ακόμη και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί περαιτέρω την Κυριακή με τους μετεωρολόγους να αναμένουν χιονοπτώσεις ακόμη και στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ οι πολικές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν ως και τη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v