Απογοήτευση στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού

Απογοήτευση και δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ξανθη, η οποία τον έφερε σε δυσχερή θέση όσον αφορά στην κούρσα για τον τίτλο. Η απογοήτευση προέρχεται από τις χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών και την αγωνιστική εικόνα τους στα Πηγάδια, ενώ η δυσαρέσκεια έχει να κάνει με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τοροσίδη, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να εκφράζει έ

  • Ant1
Απογοήτευση στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού

Απογοήτευση και δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ξανθη, η οποία τον έφερε σε δυσχερή θέση όσον αφορά στην κούρσα για τον τίτλο. Η απογοήτευση προέρχεται από τις χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών και την αγωνιστική εικόνα τους στα Πηγάδια, ενώ η δυσαρέσκεια έχει να κάνει με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τοροσίδη, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να εκφράζει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Η επόμενη ημέρα, πάντως, βρίσκει τον Ολυμπιακό να ψάχνει την αγωνιστική ανασύνταξη. Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν ως το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου, επιδιώκοντας να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα επέστρεψε τη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και εκτιμάται ότι σύντομα θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση, ενώ οι Τζιμπούρ, Μόνχε, Μιραλάς και Χολέβας ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και αερόβια προπόνηση στο γήπεδο.

Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20, Λυκογιάννης και Διαμαντάκος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v