Δώρο γενεθλίων στη μητέρα του έκανε ο Μέσι

Δώρο για τα 58α γενέθλια της είχε υποσχεθεί ο Μέσι στην μητέρα του το βράδυ της Κυριακής και δεν της χάλασε το χατίρι. Όλη η οικογένεια ήταν στο πατρικό στο Ροζάριο, και απόλαυσαν από την τηλεόραση το μοναδικό σόου του κορυφαίου στον κόσμο. Δέκατο χατ-τρυκ στην πριμέρα για τον Μέσι, που σκόραρε με κάθε δυνατό τρόπο στο 4-1 επί της Μάλαγα, ακόμη και με κεφαλιά, παίζοντας και για τους Τσάβι, Φάμπρεγ

  • Ant1
Δώρο γενεθλίων στη μητέρα του έκανε ο Μέσι

Δώρο για τα 58α γενέθλια της είχε υποσχεθεί ο Μέσι στην μητέρα του το βράδυ της Κυριακής και δεν της χάλασε το χατίρι. Όλη η οικογένεια ήταν στο πατρικό στο Ροζάριο, και απόλαυσαν από την τηλεόραση το μοναδικό σόου του κορυφαίου στον κόσμο.

Δέκατο χατ-τρυκ στην πριμέρα για τον Μέσι, που σκόραρε με κάθε δυνατό τρόπο στο 4-1 επί της Μάλαγα, ακόμη και με κεφαλιά, παίζοντας και για τους Τσάβι, Φάμπρεγκας και Πουγιόλ, που ξεκουράζονταν στον πάγκο της Μπάρτσα ενόψει κλάσικο. Σκόρερ χρίστηκε και ο Αλέξις Σάντσεζ στο 47, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε για τους κομπάρσους της βραδιάς ο Ροντόν στο 85.

Και ενώ στην Βαρκελώνη τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν, στην Μαδρίτη η διαφορά των πέντε βαθμών στο φινάλε του πρώτου γύρου, με νέα ανατροπή του σκορ στο ματς με την Μπιλμπάο, δεν βελτίωσε την κατάσταση. Άπαντες διέψευσαν τα δημοσιεύματα για την ευθεία αντιπαράθεση του Μουρίνιο με τους Ισπανούς παίκτες και κυρίως τον Ράμος, που φέρεται να αμφισβήτησε τις προπονητικές ικανότητες του σπέσιαλ one, τονίζοντας το γεγονός ότι δεν υπήρξε ποτέ ποδοσφαιριστής, τα αποδυτήρια όμως στο Μπερναμπέου είναι έτοιμα να εκραγούν.

Οι Βάσκοι εκμεταλλεύτηκαν την ατμόσφαιρα προηγούμενοι με τον Γιορέντε στο 12, όμως ο Μαρσέλο, ο Καγιεχόν και τα δύο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσαν το τελικό 4-1, με τον Πορτογάλο να έχει 23 γκολ έναντι 22 του Μέσι, στην μάχη για τον πρώτο σκόρερ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v