Νίκες για Τυνησία-Γκαμπόν στο Κόπα Άφρικα

Νικηφόρα ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο φετινό Κόπα Άφρικα η Τυνησία, επικρατώντας με 2-1 του Μαρόκου στο ντέρμπι της Βόρειας Αφρικής, για τον 3ο ομίλο της διοργάνωσης. Ο Κορμπί με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Τυνήσιους στο 34ο λεπτό, ενώ ο Εμσακνί με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0 στο 74ο λεπτό.

  • Ant1
Νίκες για Τυνησία-Γκαμπόν στο Κόπα Άφρικα

Νικηφόρα ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο φετινό Κόπα Άφρικα η Τυνησία, επικρατώντας με 2-1 του Μαρόκου στο ντέρμπι της Βόρειας Αφρικής, για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Κορμπί με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Τυνήσιους στο 34ο λεπτό, ενώ ο Εμσακνί με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0 στο 74ο λεπτό.Το Μαρόκο μείωσε το σκορ έπειτα από φάση διαρκείας και προβολή του Χουσίν Κάρζα, στο 85ο λεπτό χωρίς όμως να αποφύγει την ήττα.

Νικηφόρο ήταν και το ξεκίνημα της Γκαμπόν στη φετινή διοργάνωση, η οποία νίκησε με 2-0 τη Δημοκρατία του Νίγηρα. Το σκορ άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 30', έπειτα από το λάθος του τερματοφύλακα Ντάουντα, και ο Νγκουεμά στο 45ο λεπτό πέτυχε το τελικό 2-0.

Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έντονα από τους φιλάθλους της χώρας από την Κεντρική Αφρική που δηλώνουν το "παρών" με έντονα χρώματα στα γήπεδα της Γουϊνέας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v