Νέος πολιτικός φορέας από τον Καμμένο

Ένα νέο πολιτικό φορέα, με τον οποίο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, ανακοίνωσε μέσω του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος. «Δημιουργώ αυτό το φορέα, όχι για να γίνω αρχηγός και να πάρω την καρέκλα, αλλά για να δημιουργηθεί ένα μέτωπο που θα αντιδράσει στο ξεπούλημα της χώρας», τόνισε ο ίδιος. Πρόσθεσε ακόμα πως προέχει ο αγώνας κατά της νέας δανειακής σύμβασης, την οποί

  • Ant1
Νέος πολιτικός φορέας από τον Καμμένο

Ένα νέο πολιτικό φορέα, με τον οποίο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, ανακοίνωσε μέσω του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.

«Δημιουργώ αυτό το φορέα, όχι για να γίνω αρχηγός και να πάρω την καρέκλα, αλλά για να δημιουργηθεί ένα μέτωπο που θα αντιδράσει στο ξεπούλημα της χώρας», τόνισε ο ίδιος.

Πρόσθεσε ακόμα πως προέχει ο αγώνας κατά της νέας δανειακής σύμβασης, την οποία χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική και η υπογραφή της οποία σημαίνει την πλήρη παράδοση της χώρας μας.

Στο πλευρό του αντιμνημονιακού Πάνου Καμμένου τάχθηκε, μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, χωρίς ωστόσο να σκέφτεται, όπως είπε, να αλλάξει στρατόπεδο. «Έχω βάλει κόκκινη γραμμή στα μέτρα εις βάρος του λαού, συμφωνώ μαζί του, άλλα δεν με απασχολούν οι συνεργασίες σε αυτή τη φάση» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης. Χαρακτήρισε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό παράνομους, τονίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς έπρεπε να είχε ήδη αποχωρήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v