Καταγγελία-σοκ από τον Καρβάλιο

Σάλο έχουν προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, οι δηλώσεις του Ντάνιελ Καρβάλιο, για τα αναβολικά που του χορηγούσαν όταν έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Βραζιλιάνος μέσος, υποστήριξε, ότι όταν πήγε στη ρωσική ομάδα το 2003, οι γιατροί επικαλούμενοι ότι ήταν αδύνατος και άρχισαν να του κάνουν ενέσεις με στεροειδή αναβολικά.

  • Ant1
Καταγγελία-σοκ από τον Καρβάλιο

Σάλο έχουν προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, οι δηλώσεις του Ντάνιελ Καρβάλιο, για τα αναβολικά που του χορηγούσαν όταν έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, υποστήριξε, ότι όταν πήγε στη ρωσική ομάδα το 2003, οι γιατροί επικαλούμενοι ότι ήταν αδύνατος και άρχισαν να του κάνουν ενέσεις με στεροειδή αναβολικά.

Ο 28χρονος χαφ είχε πάρει οκτώ κιλά μέσα σε έξι μήνες, αλλά όπως υποστήριξε, μετά την έκτη ή έβδομη ένεση αρνήθηκε να του χορηγηθούν ξανά αναβολικά. Σημείωσε δε, ότι στο ρωσικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Ο Καρβάλιο έμεινε στη ρωσική ομάδα ως το 2010 και υπήρξε ο ηγέτης και κορυφαίος ποδοσφαιριστής της το 2005, όταν είχε κατακτήσει το κύπελλο UEFA.  Πλέον ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Παλμέιρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v