Παρελθόν ο Καπέλο από την εθνική Αγγλίας

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός προπονητής παραιτήθηκε την Τετάρτη μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας (FA), Ντέιβιντ Μπερνστάιν, και όλα δείχνουν πως αιτία αποτέλεσε η δημόσια στήριξή του στον Τζον Τέρι. Μετά από μια δραματική σύσκεψη στο Ουέμπλεϊ, των δύο πλευρών, οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο και τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Καπέλο με τη

  • Ant1
Παρελθόν ο Καπέλο από την εθνική Αγγλίας

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός προπονητής παραιτήθηκε την Τετάρτη μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας (FA), Ντέιβιντ Μπερνστάιν, και όλα δείχνουν πως αιτία αποτέλεσε η δημόσια στήριξή του στον Τζον Τέρι. 

Μετά από μια δραματική σύσκεψη στο Ουέμπλεϊ, των δύο πλευρών, οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο και τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Καπέλο με την σύζυγο του, αναχώρησαν από το σπίτι τους.

Εν τω μεταξύ, η παραίτηση του Φάμπιο Καπέλο από την εθνική Αγγλίας, είναι το πρώτο θέμα στην Αγγλική επικαιρότητα. Τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα κάλυψαν το γεγονός με ζωντανές συνδέσεις και έκτακτα δελτία, από το πρώτο λεπτό της ανακοίνωσης του διαζυγίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v