Το μεσημέρι το υπουργικό συμβούλιο

Σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι συνέρχεται το υπουργικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξει ενημέρωση για το νέο μνημόνιο, αλλά και για την υπό όρους οριστική απόφαση του Eurogroup για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, η οποία μετατέθηκε για την Τετάρτη. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά το Eurogroup, τόνισε ότι θα ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο, τα πολιτικά κόμματα

  • Ant1
Το μεσημέρι το υπουργικό συμβούλιο

Σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι συνέρχεται το υπουργικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξει ενημέρωση για το νέο μνημόνιο, αλλά και για την υπό όρους οριστική απόφαση του Eurogroup για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, η οποία μετατέθηκε για την Τετάρτη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά το Eurogroup, τόνισε ότι θα ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο, τα πολιτικά κόμματα, την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και φυσικά ολόκληρη τη Βουλή των Ελλήνων.

«Αυτά που πρέπει να γίνουν από τώρα έως την άλλη Τετάρτη συνιστούν μία στρατηγική επιλογή για τα επόμενα πολλά χρόνια. Και πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε, γιατί φθάσαμε εδώ, γιατί αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις, γιατί ταλαιπωρούμαστε όπως ταλαιπωρούμαστε σαν λαός, όχι μόνο οικονομικά και κοινωνικά αλλά και ηθικά», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v