Κατέκτησε το τουρνουά Μαρμπέγια η Ρούμπιν

Η αντίπαλος του Ολυμπιακούς στη φάση των 32 του Europa League, Ρούμπιν Καζάν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, στην Ισπανία, αήττητη, κατακτώντας το τουρνουά Μαρμπέγια, αφού νίκησε και τη Ντιναμό Κιέβου στον τελικό. Στην πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, η ρωσική ομάδα είχε και πάλι πολλά νεκρά σημεία στο παιχνίδι της, ήταν όμως πιο αποτελεσματική από τους επίσης ανέτο

  • Ant1
Κατέκτησε το τουρνουά Μαρμπέγια η Ρούμπιν

Η αντίπαλος του Ολυμπιακούς στη φάση των 32 του Europa League, Ρούμπιν Καζάν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, στην Ισπανία, αήττητη, κατακτώντας το τουρνουά Μαρμπέγια, αφού νίκησε και τη Ντιναμό Κιέβου στον τελικό.

Στην πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, η ρωσική ομάδα είχε και πάλι πολλά νεκρά σημεία στο παιχνίδι της, ήταν όμως πιο αποτελεσματική από τους επίσης ανέτοιμους Ουκρανούς.

Κινητήριος μοχλός ήταν ο Τούρκος Καραντενίζ, που άνοιξε το σκορ με χτύπημα φάουλ στο 23 και ετοίμασε το νικητήριο τέρμα του Ερεμάνκο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η άμυνα της Ρούμπιν δοκιμάστηκε στο 2ο ημίχρονο, όταν αγωνίστηκαν οι βασικοί της Ντιναμό και δέχθηκε την ισοφάριση στο 86’ με κεφαλιά του Μιλέφσκι.

Παρουσία του βοηθού του Βαλβέρδε Γιον Ασπιάθου, ο Μπερντίγιεφ χρησιμοποίησε όλους τους βασικούς παίκτες, ενώ για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Νέλσον Βαλντέζ, που έχασε μάλιστα και πέναλτυ, επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του. Και η αποστολή της Ρούμπιν θα αναχωρήσει την Κυριακή για την παγωμένη Μόσχα.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρούμπιν και τον Ολυμπιακό, θα παρακολουθήσετε την Τρίτη, σε απ' ευθείας μετάδοση από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v