Σαμαράς: «Μοναδική λύση η ψήφιση του μνημονίου»

Να ψηφίσουν τη νέα δανειακή συμφωνία κάλεσε τους βουλευτές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το βήμα της Βουλής για «να απομακρυνθούμε από το χείλος του γκρεμού και να διαπραγματευτούμε μαζί στη συνέχεια». Το μνημόνιο ήταν λάθος συνταγή, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι "σήμερα έχουν αλλάξει τελείως τα δεδομένα και όχι η άποψή μας".

  • Ant1
Σαμαράς: «Μοναδική λύση η ψήφιση του μνημονίου»

Να ψηφίσουν τη νέα δανειακή συμφωνία κάλεσε τους βουλευτές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το βήμα της Βουλής για «να απομακρυνθούμε από το χείλος του γκρεμού και να διαπραγματευτούμε μαζί στη συνέχεια».

Το μνημόνιο ήταν λάθος συνταγή, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι "σήμερα έχουν αλλάξει τελείως τα δεδομένα και όχι η άποψή μας". «Δεν αλλάξαμε στάση ή άποψη για το μνημόνιο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αποτελεί λανθασμένη συνταγή. Και τώρα μάλιστα δικαιωθήκαμε. Αυτό που άλλαξε και αναγκαζόμαστε να  ψηφίσουμε το νέο μνημόνιο είναι οι συνθήκες» τόνισε ο κ. Σαμαράς ο οποίος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών.

«Η ψήφιση του μνημονίου είναι η μοναδική λύση λόγω των δραματικών συνθηκών που έχουν πλέον διαμορφωθεί για τη χώρα. Πρέπει να βγούμε από το κάδρο της ευρωπαϊκής κρίσης, να βάλουμε τέλος στην ύφεση και να αρχίσει η ανάκαμψη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι "με την ψήφο μας σήμερα ανοίγουμε το δρόμο για εκλογές".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v