Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όλι Ρεν: Πολύ απαιτητικό το δεύτερο πρόγραμμα

Οι επιπτώσεις από την άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας «θα ήταν καταστροφικές για την ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Όλι Ρεν χαιρετίζοντας την ψηφοφορία της Κυριακής στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό είναι καλύτερα να δείξουμε την πολιτική βούληση και στην εφαρμογή του νέου προγράμματος» αναφέρει ο επίτροπος συμπληρώνοντας ότι «Το δεύτερο πρόγραμμα για Ελλάδα θα είναι πολύ απ

  • Ant1
Όλι Ρεν: Πολύ απαιτητικό το δεύτερο πρόγραμμα

Οι επιπτώσεις από την άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας «θα ήταν καταστροφικές για την ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Όλι Ρεν χαιρετίζοντας την ψηφοφορία της Κυριακής στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό είναι καλύτερα να δείξουμε την πολιτική βούληση και στην εφαρμογή του νέου προγράμματος» αναφέρει ο επίτροπος συμπληρώνοντας ότι «Το δεύτερο πρόγραμμα για Ελλάδα θα είναι πολύ απαιτητικό».

Ο κ. Ρεν δηλώνει επίσης βέβαιος ότι θα ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από την Ελλάδα εγκαίρως για το Eurogroup της Τετάρτης.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του κ. Ρεν δήλωσε πως περιμένει ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις από τα ελληνικά κόμματα για το νέο πακέτο βοήθειας, πριν ξεκινήσουν τις προεκλογικές τους εκστρατείες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v