Κρίσιμο ΔΣ στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμο είναι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο στον Παναθηναϊκό, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης του οικονομικού προβλήματος.  Στο τραπέζι θα βρεθεί το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με τιμή μετοχής τα 0,33 ευρώ, που ζητά ο Ανδρεάς Βγενοπουλος, και η περίπτωση δανείου με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη.

  • Ant1
Κρίσιμο ΔΣ στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμο είναι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο στον Παναθηναϊκό, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης του οικονομικού προβλήματος. Στο τραπέζι θα βρεθεί το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με τιμή μετοχής τα 0,33 ευρώ, που ζητά ο Ανδρεάς Βγενοπουλος, και η περίπτωση δανείου με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό αναμένουν την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, την Πέμπτη, ο οποίος θα ανοίξει τον δρόμο σε επενδυτές εκτός ΕΕ να εισέλθουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ψήφισή του θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με το ενδιαφέρον Σαουδαράβων για την «πράσινη» ΠΑΕ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του «τριφυλλιού» προετοιμάζεται για τον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λέτο, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δοκιμάσει να προπονηθεί, ενώ δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ζέκα και ο ανέτοιμος Μπουμσόνγκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v