Το ενδιαφέρον σε Αγγλία και Γερμανία

Εκτός συνέχειας στο κύπελλο Αγγλίας έμεινε η Άρσεναλ, καθώς έχασε με 2-0 από την Σάντερλαντ. Το σκορ άνοικε ο Ρίτσαρντσον στο 40ο λεπτό, ενώ στο 78 το αυτογκόλ του Τσαμπερλέιν καθόρισε το τελικό σκορ που χάρισε μια σπουδαία πρόκριση στο σύνολο του Μάρτιν Ο'Νιλ. Συνεχίζονται, την ίδια ώρα, οι προβληματισμοί για την Τσέλσι που έμεινε ισόπαλη 1-1 στο Λονδίνο με την Μπέρμιγχαμ. Στη Γερμανία, η Ντόρτμο

  • Ant1
Το ενδιαφέρον σε Αγγλία και Γερμανία

Εκτός συνέχειας στο κύπελλο Αγγλίας έμεινε η Άρσεναλ, καθώς έχασε με 2-0 από την Σάντερλαντ.

Το σκορ άνοικε ο Ρίτσαρντσον στο 40ο λεπτό, ενώ στο 78 το αυτογκόλ του Τσαμπερλέιν καθόρισε το τελικό σκορ που χάρισε μια σπουδαία πρόκριση στο σύνολο του Μάρτιν Ο'Νιλ.

Συνεχίζονται, την ίδια ώρα, οι προβληματισμοί για την Τσέλσι που έμεινε ισόπαλη 1-1 στο Λονδίνο με την Μπέρμιγχαμ.

Στο 21ο λεπτό ο Ντέιβιντ Μέρφι άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Μίντλαντς και δύο λεπτά αργότερα ο Χουάν Μάτα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, στο 62' ο Στάριτζ, με εύστοχη κεφαλιά, έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Λονδίνου, «γράφοντας» το τελικό 1-1.

Στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της στο Βερολίνο επί της Χέρτα και το στραβοπάτημα της Μπάγερν Μονάχου στο Φράιμπουργκ (0-0).

Η ομάδα της Βεστφαλίας επικράτησε 1-0 της Χέρτα με γκολ του Γκροσκρέουτζ στο 66, κατακτώντας έτσι το έκτο σερί «τρίποντο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v