Καταστρώνει τα πλάνα του ο Βαλβέρδε

Τα σχέδιά του ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης (22:05, ζωντανά στον ΑΝΤ1) με τη Ρούμπιν Καζάν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «32» του Europa League, καταστρώνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

  • Ant1
Καταστρώνει τα πλάνα του ο Βαλβέρδε

Τα σχέδιά του ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης (22:05, ζωντανά στον ΑΝΤ1) με τη Ρούμπιν Καζάν στο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «32» του Europa League, καταστρώνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές που απουσίασαν από το περασμένο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εξετάζει τις επιλογές του για τη βασική ενδεκάδα. Ο Βαλβέρδε υπολογίζει τους Μέλμπεργκ και Μιραλάς, οι οποίοι εκτός απροόπτου - θα χρησιμοποιηθούν από την αρχή στον αγώνα με τη ρωσική ομάδα, καθώς και τον Μοδέστο.

Θέση στη βασική σύνθεση αναμένεται ακόμη να πάρουν οι Κάρολ, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν, Φουστέρ και Τζεμπούρ, με τον Ιμπαγάσα να διεκδικεί φανέλα βασικού.

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μέγιερι, Ντιόγο και Χολέμπας, που είναι τιμωρημένοι.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό εξετάζουν το θέμα της παραμονής του Μακούν στον σύλλογο, ο οποίος αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την Άστον Βίλα. Δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις το επόμενο διάστημα ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και του αγγλικού συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v