Σε Γαλλία και Ελβετία τα βλέμματα

Απόψε στις 21.45 η Βασιλεία υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Ίντερ στους πρώτους μεταξύ τους αγώνες για την φάση των 16 του Champions League. Ίντερ και Μπάγερν θεωρούνται φαβορί, όμως η εικόνα τους στα εγχώρια πρωταθλήματα δημιουργεί αμφιβολίες. Για τον προπονητή της Μαρσέιγ μεγάλος πονοκέφαλος είναι η απουσία του τραυματία Λοΐκ Ρεμί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζινιάκ, Εμπία

  • Ant1
Σε Γαλλία και Ελβετία τα βλέμματα

Απόψε στις 21.45 η Βασιλεία υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Ίντερ στους πρώτους μεταξύ τους αγώνες για την φάση των 16 του Champions League. Ίντερ και Μπάγερν θεωρούνται φαβορί, όμως η εικόνα τους στα εγχώρια πρωταθλήματα δημιουργεί αμφιβολίες.

Για τον προπονητή της Μαρσέιγ μεγάλος πονοκέφαλος είναι η απουσία του τραυματία Λοΐκ Ρεμί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζινιάκ, Εμπία και Ντιαρά. Στο άλλο στρατόπεδο, ο προπονητής των «νερατζούρι» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άλβαρες και Κόρντομπα, καθώς και στον Γκουαρίν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής έχοντας αγωνιστεί στην προηγούμενη φάση με την Πόρτο.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν έχει ένα επιπλέον λόγο να θέλει να βρίσκεται στον τελικό αφού πραγματοποιείται στο «σπίτι» της, όμως η Βασιλεία δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Εκτός πλάνων του Χάικο Φόγκελ είναι μόνον οι τραυματίες Ντεγκέν και Τσίπερφιλντ, ενώ ο Γιουπ Χάινκες των βαυαρών δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σβαϊνστάιγκερ, Βαν Μπούιτεν και Κοντέντο, ενώ στον πάγκο αναμένεται να βρίσκεται ο Ρόμπεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v