UEFA: Αποκλεισμός ενός έτους με αναστολή στον Παναθηναϊκό

Με ποινή αποκλεισμού για ένα χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 75.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται μέχρι τα τέλη Μαρτίου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους (έως 31/12/11) που ανέρχονται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μην αποκλειστούν από την Ευρώπη.

  • Ant1
UEFA: Αποκλεισμός ενός έτους με αναστολή στον Παναθηναϊκό

Με ποινή αποκλεισμού για ένα χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 75.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του.

Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται μέχρι τα τέλη Μαρτίου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους (έως 31/12/11) που ανέρχονται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μην αποκλειστούν από την Ευρώπη.

Η UEFA δεν αδιαφόρησε απέναντι στα «πράσινα» επιχειρήματα, τα οποία εστίασαν στις περικοπές που έχουν γίνει και στη σχεδιαζόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ. Ωστόσο, επέβαλε ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα, δίνοντας έτσι μια διορία στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του μέχρι τα τέλη Μαρτίου, οπότε ξεκινά η διαδικασία αδειοδότησης για την επόμενη χρονιά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της παρουσίας του στην έδρα της UEFA, ο Δημήτρης Γόντικας είχε συνάντηση γνωριμίας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μισέλ Πλατινί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v