«Θρίλερ» σε εργοστάσιο της Κομοτηνής

(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρώην εργαζόμενος σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων, υπό την απειλή όπλου κρατά δύο ομήρους.

  • Real.gr
«Θρίλερ» σε εργοστάσιο της Κομοτηνής
Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας με δύο τραυματίες σε εργοστάσιο εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων στη Κομοτηνή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αστυνομικές αρχές, τραυματίες είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και ένας υπάλληλος, ενώ ως δράστης φέρεται απολυμένος οδηγός της επιχείρησης, πατέρας δύο παιδιών και άνεργος επί οκτάμηνο. Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής

Αν και δεν γνωστοποιούνται προς το παρόν συγκεκριμένες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου δήλωσαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι ο ένας άντρας νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική και ο δεύτερος στην ορθοπεδική.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας έχουν σπεύσει στο εργοστάσιο, για να συνομιλήσουν με τον 50χρονο, ο οποίος είναι οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο.

Aπό ανακοίνωση της αστυνομίας προκύπτει ότι οι 2 τραυματίες από το περιστατικό νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους γιατρούς, σε θάλαμο νοσοκομείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v