Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νοκ άουτ ο Ίβιτς για το ντέρμπι

Οριστικά χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (19:30).

  • Real.gr
Νοκ άουτ ο Ίβιτς για το ντέρμπι
Οριστικά χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (19:30). Το ιατρικό επιτελείο του "δικεφάλου" έκρινε ότι ο Σέρβος μέσος πρέπει να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι. Εντωμεταξύ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή για προληπτικούς λόγους ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του τραυματισμού του Ντάριο Κρέσιτς κάνουν λόγο για θλάση β' βαθμού.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις το απόγευμα προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.
Τέλος ο Μίροσλαβ Σνάουτνσερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους "πράσινους" θα κριθεί το Σάββατο.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο