ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2

Πλέον μπορεί και να καταντάει ...εκνευριστικό αλλά αυτό είναι το σκορ του Ολυμπιακού στα 4 τελευταία ματς που κατά γενική ομολογία η μπάλα καίει.

  • Real.gr
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2
Πλέον μπορεί και να καταντάει ...εκνευριστικό αλλά αυτό είναι το σκορ του Ολυμπιακού στα 4 τελευταία ματς που κατά γενική ομολογία η μπάλα καίει. Με φόντο την ανελέητη κούρσα για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι με το προσφιλές του 2-0 να σημαδεύει το πέρασμά του από το Ηράκλειο.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη του εκτός έδρας εμφάνιση και αυτή δεν ήταν ένα 20λεπτο ξέφρενου ρυθμού, αλλά περιελάμβανε συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο για παραπάνω από 70 λεπτά.

Με απόλυτα επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκαν οι ερυθρόλευκοι στην αναμέτρηση κυνηγώντας ξανά το γρήγορο γκολ. Με αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους και ωραίους συνδυασμούς προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα του ΟΦΗ με τον Αναστόπουλο να προσπαθεί με τη σειρά του να μικρύνει τον χώρο και να τα καταφέρνει ως ένα σημείο.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Από τον Ολυμπιακό έλειπε η καλή τελική προσπάθεια, κοινώς η ουσία. Αυτή την ανακάλυψε ο Χολέμπας σε μία εντελώς ανύποπτη φάση. Κερδισμένο πλάγιο που εκτέλεσε ο Τοροσίδης και ο "Γερμανός" κεραυνοβόλησε από ...το σπίτι του τον Βεζυρίδη για το 1-0. Οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν πετύχει με τον πιο εμφατικό τρόπο αυτό που έψαχναν σε 46 λεπτά αγώνα.

Συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος να είναι απειλητικοί με τις τελικές προσπάθειες να διαδέχονται η μία την άλλη. Δεν ήταν το απόγευμα του Μιραλάς, αλλά το αποσήμερο ανήκε ολοκληρωτικά στον Χολέμπας. Από αυτόν ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ με την κάθετη πάσα στον Αμπντούν και το γύρισμα του Αλγερινού στον Καζίμ Καζίμ για το 2-0 σε κενή εστία.

Κάπως έτσι ολοκληρωνόταν η απόδραση από το Γεντί Κουλέ, χωρίς αυτή τη φορά να υπάρξει καρδιοχτύπι όπως στο ματς του πρώτου γύρου. Υπεύθυνος ο Μέγιερι ο οποίος απογειώθηκε αλά Κάρολ στο σουτ του Λόπεθ και με τη βοήθεια του δοκαριού είπε όχι στην απόπειρα μείωσης του σκορ. Ένταση υπήρξε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Γεντί Κουλέ με μερίδα των οπαδών του ΟΦΗ να επιδίδεται σε ρίψη φωτοβολίδων την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.

Οι ερυθρόλευκοι με το νέο 2-0 διατήρησαν για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι (μαζί με τα Ευρωπαϊκά βράδια και το Κύπελλο) την εστία τους ανέπαφη και πλέον το ερώτημα που θέτουν στους αντιπάλους τους είναι πώς θα καταφέρουν να διασπάσουν την άμυνα που αυτή τη στιγμή μοιάζει ανίκητη. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο περιμένουν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Αν αυτό δεν συμβεί πάλι θα χρειάζονται τη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v