Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για το να μην γίνουν οι εκλογές»

Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός κι αν εφεύρουν μία, επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου η Αλέκα Παπαρήγα.

  • Real.gr
«Δεν υπάρχει δικαιολογία για το να μην γίνουν οι εκλογές»
Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός κι αν εφεύρουν μία, επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας: «Δεν ξέρω πως θα το τραβήξουν παραπέρα και πως θα το δικαιολογήσουν. Εκτός αν φτιάξουν καμία δικαιολογία».

Η κ. Παπαρήγα τάχθηκε εναντίον του κουρέματος των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων, σημειώνοντας ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο που η σύνταξη θα μεταβάλλεται ανά μήνα. Σε ότι αφορά τον μίνι-ανασχηματισμό στην κυβέρνηση, τον χαρακτήρισε ως «κάτι αναγκαστικό» και άνευ ιδιαίτερης σημασίας.

«Εδώ υπάρχει ένας τραγέλαφος», σχολίασε η κ. Παπαρήγα τα όσα συμβαίνουν με την καταβολή του τέλους ακινήτων. «Αυτό θέλει ηλεκτρονικό εγκέφαλο, όχι απλώς σύστημα πληροφορικής».

Όσον αφορά στο κίνημα της πατάτας, η κ. Παπαρήγα παραδέχτηκε πως η πρώτη ανακοίνωση του ΚΚΕ για το ζήτημα θα έπρεπε να ήταν πιο συγκεκριμένη, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.



Ακούστε τί δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v