Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ

Στο κλειστό του Ελληνικού (6.30 μ.μ., ΝΕΤ) στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν για μια ακόμη χρονιά τα ξίφη τους σε τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ.

  • Real.gr
Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ
Στο κλειστό του Ελληνικού (6.30 μ.μ., ΝΕΤ) στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν για μια ακόμη χρονιά τα ξίφη τους σε τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση των τελευταίων δυο ετών με μια τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση κυπέλλου, ενώ οι Πράσινοι θα ήθελαν να σταματήσουν το σερί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλος στην αναμέτρηση, καθώς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες συμπεριλαμβανομένων και των Μάικ Μπατίστ, Στράτου Περπέρογλου, που προέρχονται από τραυματισμούς. Διάστρεμμα στο δεξί πόδι ο 35χρόνος Αμερικανός σέντερ και θλάση στον δεξιό δικέφαλο ο «Πέρπε».

Αντιθέτως, οριστικά χωρίς τον Έισι Λο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Ο 27χρόνος Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, λόγω των ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο.

Ο Λο είχε τραυματιστεί στα τελευταία λεπτά της νικηφόρας εντός έδρας συνάντησης με αντίπαλο την Γαλατασαράϊ της 1ης του μηνός, χάρις στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Στο διάστημα, που μεσολάβησε ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους πόνους και τέθηκε νοκ άουτ από τον τελικό.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, προπονητής της ομάδας του Πειραιά, θα βασιστεί στον σημερινό μεγάλο αγώνα στους υπόλοιπους γκαρντ και αναμένεται να αυξηθούν οι ευθύνες και ο χρόνος συμμετοχής του Κώστα Σλούκα.

Παρουσία των προέδρων οι τελευταίες προπονήσεις

Με εκκλήσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού για άψογη συμπεριφορά και με όλους τους παίκτες στην διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που έχει γενέθλια, ολοκληρώθηκε η χθεσινή τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» στο Ελληνικό εν όψει του σημερινού τελικού.

Ο «Ζοτς» συμπλήρωσε χθες τα 52 χρόνια ζωής (γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1960), αλλά έκανε γενέθλια στο γήπεδο. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση και εμψύχωσε τους παίκτες.

Στην συνέχεια δήλωσε ότι: «Καλή επιτυχία στην ομάδα μου. Είμαστε... χορτάτοι από τίτλους, αλλά θέλουμε και άλλους. Θέλουμε την νίκη στον αυριανό (σ.σ. σημερινό) τελικό». Ο Γιαννακόπουλος τόνισε ακολούθως ότι: «Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να είναι άψογος και για μία ακόμα φορά να δείξει ανωτερότητα. Θέλω να ζητήσω στους φίλους μας που θα είναι αύριο στο γήπεδο, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να είναι άψογοι».

Υπό το βλέμμα των αδελφών Αγγελόπουλων ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο ίδιο τερέν η προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι μέτοχοι των Ερυθρολεύκων παρακολούθησαν τις δυο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας τους στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στους παίκτες και δείχνοντας την επιθυμία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του πρώτου της φετινής σεζόν.



ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v