Ο Σισέ DJ σε γιορτή του Ντρογκμπά

Ο Τζιμπρίλ Σισέ όσο καιρό έμεινε στην Αθήνα συνήθιζε και να σκοράρει αλλά και να παίζει μουσική ως dj. Την τελευταία του λατρεμένη συνήθεια επανέλαβε και στην Αγγλία για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  • Real.gr
Ο Σισέ DJ σε γιορτή του Ντρογκμπά
Μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες, εκτός από το να παίζει μπάλα, φανέρωσε και στην Αγγλία ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος άσος της ΚΠΡ έκανε τον DJ σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του! Κάτι που έκανε και στη χώρα μας.

Το σχετικό θέμα φιλοξένησε η εφημερίδα «Sun» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου εντύπου, ο άσος της Τσέλσι διοργάνωσε γιορτή για φιλανθρωπικό οργανισμό, τον οποίο έχει ο ίδιος ιδρύσει!



Ο Ντρογκμπά έκανε την συγκεκριμένη ενέργεια, όταν γνωστός επιχειρηματίας κατέθεσε 15.000 λίρες στον συγκεκριμένο οργανισμό, ώστε να κάνει και μια προπόνηση με τον διεθνή Ιβοριανό στράικερ!

Στο γιορτή έδωσε λοιπόν το «παρών» και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, που ξεχώρισε και για τις στυλιστικές του προτιμήσεις. Ο Σισέ έπαιξε μουσική και είχε για βοηθό του τον Σον Ράιτ Φίλιπς. Εκεί βρέθηκαν η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ο σύντροφός της, Ντέιβ Κλαρκ και πολλοί ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ.



Να αναφέρουμε πως ο επιχειρηματίας που δώρισε τα χρήματα παρέλαβε από τον Ντρογκμπά ένα βραβείο σε σχήμα μπάλας, και κάνοντας πλάκα είπε: «Θα το δώσω στον Φερνάντο Τόρες»! Λόγω και του ότι ο Ισπανός άσος δεν βρίσκει πλέον εύκολα δίχτυα!


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v