«Η πολυδιάσπαση των κομμάτων δεν βοηθά τη χώρα»

«Το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας δεν θα αντιμετωπισθεί με πληθωρισμό κομμάτων και αρχηγών», ανέφερε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ B. Εξαρχος.

  • Real.gr
«Η πολυδιάσπαση των κομμάτων δεν βοηθά τη χώρα»
«Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στην κορυφαία διαδικασία της εκλογή της νέας ηγεσίας», απηύθυνε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος «προς τους φίλους της παράταξης», καλώντας τους «να ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης γνώμης».

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, διότι η μεγάλη συμμετοχή θα είναι μήνυμα αποφασιστικότητας, θα είναι απόφαση για αγώνα», ανέφερε ο κ. Έξαρχος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash.

«Η ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον Βαγγέλη Βενιζέλο μετά τις εκλογές της Κυριακής θα είναι απολύτως φυσιολογική και λογική εξέλιξη», ανέφερε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Δικαιώνονται οι προσπάθειες του για τη χώρα και η μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική διαδρομή της παράταξης. Είναι αυτονόητο ότι έχει την στήριξη όλων μας, είμαστε και θα είμαστε δίπλα του στους αγώνες που πρέπει να δώσουμε και θα δώσουμε όλοι μαζί».

Σε ερώτηση σχετικά με την δημιουργία νέων κομμάτων ο κ. Έξαρχος απάντησε: «Η προσωπική μου άποψη είναι πολύ καθαρή. Το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας δεν θα αντιμετωπισθεί με πληθωρισμό κομμάτων και αρχηγών. Η πολυδιάσπαση των κομμάτων δεν βοηθά την χώρα σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v