Αλλαγή πλάνων

Σε αλλαγή σχήματος προχωράει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

  • Real.gr
Αλλαγή πλάνων
Σε αλλαγή σχήματος προχωράει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στη σημερινή προπόνηση τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Σε αυτά φαίνεται να γυρίζει το σύστημα σε «καθαρό» 4-3-3, εγκαταλείποντας το 4-2-3-1 των τελευταίων παιχνιδιών.

Στην τριάδα των κεντρικών χαφ θα παίξουν οι Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης με τον τελευταίο να παίζει πιο ελεύθερος. Για τη συγκεκριμένη θέση ο Φερέιρα κάποια στιγμή δοκίμασε και τον Κλέιτον, αλλά ο Βραζιλιάνος είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Στην επιθετική τριάδα η δοκιμή ήταν κεθάραη. Ο Ζέκα δεξιά, ο Κουίνσι αριστερά και ο Χριστοδουλόπουλος στην κορυφή. Όσο για τα μετόπισθεν παίζονται και οι δύο θέσεις των στόπερ με τον Φερέιρα να δοκιμάζεται περισσότερο το δίδυμο των Μπουμσόνγκ - Σαριέγκι και λιγότερο αυτό των Σαριέγκι - Καντέ. Στα άκρα οι Μαρίνος, Σπυρόπουλος δεν μετακινούνται, όπως και ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v