Συνεχίζονται οι «γαλάζιες» προσχωρήσεις στον Καμμένο

Μετά τους Κώστα Μαρκόπουλου και Χρήστο Ζώη σειρά σήμερα είχε ο Σπ. Γαληνός να ανακοινώσει την προσχώρηση του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και εντός της ημέρας...

  • Real.gr
Συνεχίζονται οι «γαλάζιες» προσχωρήσεις στον Καμμένο
Μετά τους Κώστα Μαρκόπουλου και Χρήστο Ζώη σειρά σήμερα είχε ο Σπ. Γαληνός να ανακοινώσει την προσχώρηση του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί και η ένταξη της Μίκας Ιατρίδη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος που μίλησε στον Real Fm 97.8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο αριθμός των ανεξάρτητων «γαλάζιων» βουλευτών που έχουν προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» εκτός του Πάνου Καμμένου είναι 6. Πρόκειται για τους Κ. Μαρκόπουλο, Χρ. Ζώη, Σπ. Γαληνό, Παν. Μελά και τις κυρίες Ε. Κουντουρά και Μίκα Ιατρίδη.

Ο βουλευτής Λέσβου Σπ. Γαληνός σε ανοικτή επιστολή του τονίζει: «Ζητώ την τιμή να εκπροσωπήσω τον τόπο μας, όπως το έκανα πάντα, από όποια θέση μου εμπιστευθήκατε με την ίδια εντολή συνειδήσεως. Έχουμε πολύ κόπο και πολλή δουλειά μπροστά μας. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Ανεξάρτητοι και ελεύθεροι, ως Έλληνες».

Την ίδια ώρα ο οικονομολόγος Βασίλης Μαρκεζίνης βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση στο πολεμικό μουσείο και εκεί αναμένεται να παραβρεθούν αρκετά στελέχη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενώ ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε στον Real. Fm 97.8 ότι «δεν τον ξέρει».

Ο Πρόεδρος του κόμματος είπε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος, που θα περιλαμβάνει - όπως είπε - «συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις» για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές.

Ακούστε τι είπε ο Πάνος Καμμένος στον Real Fm 97.8 και τον Ν. Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v