Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα γιορτάζουν 95 χρόνια

και διευρύνουν το πρόγραμμα Υποτροφιών τους.

  • Real.gr
Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα γιορτάζουν 95 χρόνια
Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα γιορτάζουν 95 χρόνια δυναμικής και δημιουργικής παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας και διευρύνουν το πρόγραμμα Υποτροφιών τους.

Χαρακτηριστικά η Οικογένεια Δούκα αναφέρει : «Σε τέτοιες εποχές, η Παιδεία καλείται να παίξει έναν ακόμη σημαντικό ρόλο, μιας και είναι ένα από τα βασικότερα «εργαλεία» που μπορεί να δώσει στα παιδιά μας ικανότητες ώστε να μπορέσουν να ατενίσουν αλλά και να αντιμετωπίσουν το μέλλον με δύναμη, αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα. Εμείς, νιώθουμε ακόμα περισσότερο σε τέτοιες περιόδους - όπου η κρίση δεν είναι μόνον οικονομική αλλά είναι και κρίση αρχών και αξιών - την ευθύνη να στηρίξουμε την προσπάθεια όλων των γονέων και μαζί να δώσουμε στα παιδιά μας ό,τι καλύτερο και ουσιαστικότερο, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία και αυτό το συναίσθημα, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα 95 χρόνια μας διευρύνοντας το πρόγραμμα Υποτροφιών μας και για μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στη μεγάλη Οικογένεια του Σχολείου μας !»

Τέτοιες πρωτοβουλίες πέραν του ότι δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο του ελληνικού αυτού σχολείου, θα πρέπει να αποτελούν για όλους εμάς παράδειγμα προς μίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v