Εντυπωσιακή η Ρεάλ - 100άρης ο Ρονάλντο!

Με επιβλητική εμφάνιση η Ρεάλ νίκησε τη Σοσιεδάδ. Ο Κριστιάν Ρονάλντο έφτασε τα 100 τέρματα στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

  • Real.gr
Εντυπωσιακή η Ρεάλ - 100άρης ο Ρονάλντο!
Καμία διάθεση για αστεία δεν είχε η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τον Σοσιεδάδ βλέποντας την Μπαρτσελόνα να έχει μειώσει νωρίτερα την διαφορά στους 3 βαθμούς.

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η «Βασίλισσα» επέστρεψε χθες στις νίκες και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση. Οι «μερένχες» επικράτησαν με 5-1 των Βάσκων μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και αύξησε και πάλι την διαφορά στους 6 βαθμούς από τους "μπαουγκράνα".

Μόλις στο 6' ο Ικουαΐν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και στο 32' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2-0 με τον Πορτογάλο να φτάνει πλέον τα 100 στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου ο Καρίμ Μπενζεμά έδωσε "αέρα" 3 τερμάτων στη "Βασίλισσα". Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 3-1 με αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος.

Η Ρεάλ ήταν ασταμάτητη και στην επανάληψη σημειώνοντας 2 ακόμα γκολ. Αρχικά με τον Καρίμ Μπενζεμά στο 49' και στη συνέχεια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 56' ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-1 πετυχαίνοντας παράλληλα το 35ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v