Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Λες κι εμείς είμαστε μικροί και δεν ξέρουμε...»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε ότι δεν περιμένει ο Ολυμπιακός να έχει άλλο ένα ματς σαν αυτό της Τρίτης.

  • Real.gr
«Λες κι εμείς είμαστε μικροί και δεν ξέρουμε...»
Διαφορετικό χαρακτήρισε το κάθε ματς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και τόνισε πως παρότι οι παίκτες του έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση την Τρίτη τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, το σημερινό ματς ( 4ο της σειράς) πρέπει να το δουν μεμονωμένα και με σοβαρότητα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν φοβήθηκε να παραδεχτεί πως δεν περιμένει η ομάδα να έχει άλλο ένα ματς σαν το χτεσινό, αν αναλογιστεί κανείς και του τρεις τραυματισμούς που προέκυψαν σε Λο, Πρίντεζη (ο οποίος έκανε χαλαρή προπόνηση σήμερα) και Ντόρσεϊ, ο οποίος το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί!

Ο Σέρβος τεχνικός απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το αν νιώθει δικαιωμένος όσον αφορά τη δήλωση που είχε κάνει τον Αύγουστο, ότι δηλαδή η ομάδα θα είναι έτοιμη το Μάρτιο, λέγοντας : «Βγήκε τώρα αυτό, είναι εύκολο να πω “ναι” αυτό έλεγα, αλλά δεν είναι έτσι. Εσείς με είχατε ρωτήσει και εγώ απάντησα. Δούλεψε η ομάδα, τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και βγήκε αυτό που θέλαμε. Χθες παίξαμε καλό μπάσκετ, δώσαμε μια καλή παράσταση και μας βοήθησε ο κόσμος σε αυτό. Και με τους τραυματισμούς που έχουμε χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου, να είναι ο έκτος παίκτης μας».

Σχετικά με το φορμαρισμένο Έισι Λο ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: «ο Λο έχει κάνει φοβερή προσπάθεια. Είχε χτυπήσει με τη Γαλατά, μας έλειψε πάρα πολύ στον τελικό που μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν τον είχαμε μαζί μας. Έχει τραυματισμούς, άλλαξε ομάδα και μετά την Παρτιζάν έκανε σπουδαία προσπάθεια αφού είχε μείνει 20 μέρες χωρίς προπόνηση, νομίζω μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Σε ερώτηση για το εάν ο Πιανιτζάνι άφησε την διαφορά να μεγαλώσει εις βάρος της ομάδας του για να αποκοιμίσει τον Ολυμπιακό απάντησε με νόημα: «Λες κι εμείς είμαστε μικροί και δεν ξέρουμε...».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v