Λαμπερή… και 100άρα η «βασίλισσα»

(VIDEO) Πέρασμα τίτλου με το θριαμβευτικό 5-1 κόντρα στην Οσασούνα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Παμπλόνα.

  • Real.gr
Λαμπερή… και 100άρα η «βασίλισσα»
Πέρασμα τίτλου με το θριαμβευτικό 5-1 κόντρα στην Οσασούνα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Παμπλόνα. Η «βασίλισσα» με γκολάρες των Μπενζεμά, Ρονάλντο, έφτασε τα 100 γκολ στην πριμέρα ντιβιζόν (107 το ρεκόρ) και έκανε ένα ακόμα βήμα τίτλου… Συνεχίσε η Σαραγόσα το… θαύμα σωτηρίας!
Για τη Ρεάλ Μαδρίτης τα πανέμορφα τέρματα των Μπενζεμά και Ρονάλντο (σκόραρε δυο φορές) άνοιξαν τον δρόμο τη σπουδαία επιτυχία. Δυο τέρματα πέτυχε και ο Ιγκουαΐν. Στο 48’ σκόραρε για την γηπεδούχο ο Νίνο.

Η Μπαρτσελόνα λίγη ώρα αργότερα έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 2-0 της Μπιλμπάο στο Καμπ Νου. Σκόρερς για τους Καταλανούς οι Ινιέστα στο 40' και Μέσι με πέναλτι στο 58'.

Χαμός γίνεται πλέον και για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ έφτανε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη (έμεινε για 4ο ματς αήττητη. Μετρώντας 3-1-0) κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν (1-2) με τέρμα στις καθυστερήσεις! Η Γρανάδα με γκολ επίσης στο τέλος κράτησε στους έξι βαθμούς την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στέλνοντας στον… πάτο τη Ρασίνγκ Σανταντέρ (0-1).




ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v