Κρίσιμη ημέρα για τον Παναθηναϊκό

Ημέρα σημαντικών εξελίξεων για τα διοικητικά και οικονομικά του "Τριφυλλιού". Ο Γ. Βαρδινογιάννης συναντάται με τους παλαίμαχους. Επιθετική ανακοίνωση κατά Βγενόπουλου.

  • Real.gr
Κρίσιμη ημέρα για τον Παναθηναϊκό
Η μέρα της κρίσης για την πρωτοβουλία που ανέπτυξαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφτασε. Οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης θα ολοκληρώσουν τον κύκλο επαφών τους με τους μετόχους της ΠΑΕ αρχής γενομένης από τη συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα υποδεχθεί στις 12.30 το πρωί στο γραφείο του στο Μαρούσι την αντιπροσωπεία του συνδέσμου παλαιμάχων. Εκεί οι παλαίμαχοι θα θέσουν σε γνώση του Τζίγκερ το έγγραφο που τους παρέδωσε ο Βγενόπουλος και αφορά τις δεσμεύσεις που θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει ο Βαρδινογιάννης στο θέμα του γηπέδου.

Θα ακολουθήσει ραντεβού με τον Μιχάλη Ζολώτα ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ακύρωσε τη συνάντηση. Θα γίνει προσπάθεια και για μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αν και η οικογένεια έχει διαμηνύσει ότι δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στη συνέχεια το απόγευμα μέσω ανακοίνωσης θα δημοσιοποιήσουν την απόφαση του συνδέσμου παλαιμάχων. Εάν δηλαδή θα πάρουν τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και θα σχηματίσουν διοικητικό συμβούλιο ή θα κάνουν πίσω. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η απάντηση θα είναι αρνητική, επικαλούμενοι τη στάση των περισσοτέρων μετόχων, πλην Βγενόπουλου, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να βάλουν χρήματα.

Επιθετική ανακοίνωση Βαρδινογιάννη κατά Βγενόπουλου

Επτά μήνες μετά την αποχαιρετηστήρια κατ' ουσία συνέντευξη Τύπου του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επανήλθε χθες στο προσκήνιο παίρνοντας θέση με ανακοίνωσή του για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτήν επιτίθεται κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου. Όσο για τη ΓΗΠΕΛ επισημαίνει ότι θα τοποθετηθεί σήμερα μετά τη συνάντησή του με τους παλαίμαχους του Τριφυλλιού.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v