«Λάθος η πολιτική μείωσης μισθών και συντάξεων»

«Φταίει το κράτος για την κατάσταση στην Ελλάδα», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  • Real.gr
«Λάθος η πολιτική μείωσης μισθών και συντάξεων»
«Φταίει το κράτος για την κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θέλουν να συγκρουστούν μαζί του», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν φταίει ο πολίτης, φταίει το κράτος. Από την ώρα που φταίει το κράτος, πρέπει να αλλάξει για να προστατευτεί ο πολίτης και αυτό θα γίνει μόνο με τις διαρθρωτικές αλλαγές και ταυτόχρονα με νέες επενδύσεις».

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε λανθασμένη την αντίληψη ότι η μείωση των μισθών θα φέρει επενδύσεις. «Είναι λάθος η πολιτική της μείωσης μισθών και συντάξεων». Αναφερόμενη στο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, όταν 77χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του μπροστά στους περαστικούς, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε: «Εκφράζω τη λύπη μου και τον αποτροπιασμό μου για αυτό το οποίο συνέβη σήμερα, διότι είναι απίστευτα θλιβερό γεγονός και δείχνει ότι μια μερίδα του ελληνικού πληθυσμού είναι στα όρια της απελπισίας».


Ακούστε τί δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v