Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία;

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) Αυτήν τη φορά είδαν το πρόσωπο Του Ιησού στην πλάτη από ένα...

  • Real.gr
Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία;
Όλοι έχουν δει Τον Χριστό. Και μάλιστα, αυτήν την εβδομάδα που είναι η Εβδομάδα Παθών για τους Καθολικούς, η θρησκοληψία γνωρίζει έντονη έξαρση. Έτσι, μία γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα ισχυρίζεται ότι στην παραλία ξεβράστηκε ένα σαλάχι που έφερε χαραγμένο στην πλάτη του το πρόσωπο Του Ιησού Χριστού.



Η 24χρονη Erika Scheldt επιμένει ότι στη φωτογραφία που η ίδια έβγαλε απεικονίζεται καθαρά Ο Χριστός πάνω στο σαλάχι. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, στην παραλία του James Island, στη Νότια Καρολίνα. Μιλώντας στην εφημερίδα «Island Packet», όπως μετέδωσε η Daily Mail, η κοπέλα τόνισε: «Αρχικά πίστεψα ότι ήταν το πρόσωπο ενός γενειοφόρου άστεγου άνδρα. Αλλά όταν ανέβασα τις φωτογραφίες, ένας από τους φίλους μου είπε ‘αυτός είναι Ο Ιησούς’. Κι εγώ ‘Ω Θεέ μου, έχεις δίκιο!'».



Η κοπέλα κατάγεται από το Nashville - όπου φτιάχνουν το Nun Bun (ένα ρολό κανέλας με εικόνα που προσομοιάζει με τη Μητέρα Τερέζα - είπε ότι το περιστατικό δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Ενώ πιστεύει ότι πρόκειται για σύμπτωση. «Απλώς θεωρώ ότι ήταν ενδιαφέρον καθώς πλησιάζει το Πάσχα!», τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v