Βροχερός ο καιρός το Πάσχα

Το Real.gr θα σας ενημερώνει καθημερινά για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Μ. Εβδομάδα αλλά και την ημέρα του Πάσχα.

  • Real.gr
Βροχερός ο καιρός το Πάσχα
Βροχερός θα είναι ο καιρός το Πάσχα και τη Μεγάλη Βδομάδα ενώ άνοδο της θερμοκρασίας και σταδιακή βελτίωσή του αναμένουμε την Κυριακή του Πάσχα.

Τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές αναμένουμε στη Βόρεια Ελλάδα την Παρασκευή. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις και ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα.

Από την Κυριακή ο καιρός αλλάζει καθώς οι άνεμοι γυρίζουν δυτικοί βορειοδυτικοί. Σε πτώση η θερμοκρασία 5 με 6 βαθμούς .Τοπικές καταιγίδες και βροχές αναμένονται σε όλη τη χώρα ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και χιόνια στα ορεινά της Πίνδου. Οι άνεμοι θα φτάσουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ.

Βελτιώνεται ο καιρός από τη Μεγάλη Δευτέρα και τις επόμενες ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας. Χωρίς βροχές στις πεδινές και αστικές περιοχές ενώ λίγες μπόρες θα έχουμε πάλι στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε γενικά καλό καιρό στις νοτιότερες και ανατολικές περιοχές ενώ άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός στη βόρεια κυρίως Ελλάδα όπου περιμένουμε βροχές και μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας που θα φτάσει του 22 και 23 βαθμούς κελσίου, ήπιους ανέμους και άστατο καιρό κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v