Ρόζμπεργκ: «Τώρα θέλω και τον αγώνα»

O Νίκο Ρόζμπεργκ περιέγραψε ως τέλειο τον γύρο που του έδωσε την πολ ποζίσιον για το γκραν πρι της Κίνας. Tι δήλωσαν Χάμιλτον και Φέτελ.

  • Real.gr
Ρόζμπεργκ: «Τώρα θέλω και τον αγώνα»
O Νίκο Ρόζμπεργκ περιέγραψε ως τέλειο τον γύρο που του έδωσε την πολ ποζίσιον για το γκραν πρι της Κίνας. Αφού έκανε το χρόνο, γύρισε στα πιτ και βγήκε από το μονοθέσιο, όντας σίγουρος ότι θα είναι πρώτος και δε χρειαστεί να τρέξει εκ νέου.

«Πήγε πολύ καλά. Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα.Τώρα,φυσικά,σκέφτομαι μόνο τον αγώνα. Η πίστα άρχισε να κρυώνει και έτσι τα πίσω ελαστικά δούλεψαν καλύτερα .Αλλάξαμε λίγο το στήσιμο πριν τον γρήγορο γύρο και όλα τελικά δούλεψαν πολύ καλά.»

Χάμιλτον:«Θα είναι δύσκολος αγώνας»

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ευχαριστημένος από την επίδοσή του παρά το γεγονός ότι θα εκκινήσει 7ος λόγω μιας ποινής για αλλαγή κιβωτίου.

«Έχω ποινή,αλλά είμαι σε καλή θέση. Έκανα μερικές αλλαγές στο σετ απ και νιώθω καλά. Πρόκειται να είναι σκληρός αγώνας, έχω αρκετούς καλούς οδηγούς μπροστά μου αλλά θα πιέσω από την αρχή για το καλύτερο.»

Φέτελ: «Δε μετανιώνω για την εξάτμιση»

Ο Σεμπαστιαν Φέτελ δε μετανιώνει που παρέμεινε με το παλιό σχέδιο εξάτμισης(σε αντίθεση με τον Γουέμπερ) παρά την 11η θέση που κατάφερε στα δοκιμαστικά. Ο Γερμανός μένει εκτός δεκάδας για πρώτη φορά μετά από 43 αγώνες(2009 Βραζιλία).

«Είναι πάντα εύκολο να πω κάτι τώρα, αλλά ήμουν χαρούμενος με το μονοθέσιο χτες και γι'αυτό αποφάσισα να μείνω όπως ήμουν. Τρεις φορές έκανα ακριβώς τον ίδιο γύρο και δεν ήταν αρκετά γρήγορος για να μπω στο Q3.Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος. Πρέπει να ξεκινήσω από την 11η θέση και σίγουρα αυτό το κάνει πιο δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να κάνουμε ένα καλό αγώνα.»

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v