Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενάμιση μήνα έξω ο Κρίστιτς!

Πλήρη ανατροπή των ισορροπιών φέρνει η σοβαρότητα του τραυματισμού του Νέναντ Κρίστιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

  • Real.gr
Ενάμιση μήνα έξω ο Κρίστιτς!
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Σπορ Εξπρές» επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους των φίλων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φέρνει πλήρη ανατροπή των ισορροπιών για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Ο πρώτος σκόρερ των Ρώσων που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στις 11 Μαϊου, ο Νέναντ Κρίστιτς θα μείνει 4 ως 6 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων προκειμένου να αποκατασταθεί το κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο του ποδιού.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει το κορυφαίο ραντεβού της 11ης Μαϊου, αλλά ακόμα κι αν γίνει κάποιου είδους ιατρική υπέρβαση θα είναι προφανώς ανέτοιμος.

Η ίδια η ΤΣΣΚΑ πάντως τηρεί πλήρη σιγή για το θέμα, το οποίο αποκάλυψε μέσω twitter ο ίδιος ο παίκτης, οργισμένος μάλιστα για την αρχικώς λάθος διάγνωση που τον κράτησε στο παρκέ για χρονικό διάστημα που χειροτέρευσε την κατάστασή του.

Ο Κρίστιτς αποτελεί βαρόμετρο για το παιχνίδι της ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας και γύρω του έχουν χτιστεί πολλά σημαντικά plays της ομάδας. Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ σοβαρή απώλεια που αλλάζει τα δεδομένα και φορτώνει πολύ μεγαλύτερο βάρος στον Αντρέι Κιριλένκο. Από έναν παίκτη πάντως δεν χάνεις στο σύγχρονο μπάσκετ...


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v