Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση συμπαράστασης για τον ποδοσφαιριστή Στίλιαν Πετρόφ

Βούλγαροι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα συγκεντρωθούν σήμερα στο εθνικό στάδιο της Σόφιας για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον αρχηγό της Άστον Βίλα, Στίλιαν Πέτροφ.

  • Real.gr
Εκδήλωση συμπαράστασης για τον ποδοσφαιριστή Στίλιαν Πετρόφ
Βούλγαροι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα συγκεντρωθούν σήμερα στο εθνικό στάδιο της Σόφιας για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον αρχηγό της Άστον Βίλα, Στίλιαν Πέτροφ, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και διαγνώστηκε πως πάσχει από οξεία λευχαιμία.

Η ημερομηνία, καθώς και η ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης 19 Απριλίου, στις 19:19 έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη φανέλα με το νούμερο «19» στην Άστον Βίλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της δημάρχου της Σόφιας, Γιορντάνκα Φαντάκοβα και του υπουργού Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Σβίλεν Νεϊκοφ, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων, Sofia News Agency.

Τη στήριξη τους στον 32χρονο Βούλγαρο διεθνή ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει ποδοσφαιριστές, αξιωματούχοι και οπαδοί στη Βουλγαρία και στην Ευρώπη.

Ο Πετρόφ παίζει στην Άστον Βίλα από το 2006, μετά από επτά σεζόν στην Σέλτικ. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην CSKA Sofia και στην PFC Montana. Έχει 105 εμφανίσεις και έχει πετύχει 8 γκολ με την Εθνική Βουλγαρίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v