Επίθεση Σπανούλη σε Ομπράντοβιτς, Ιτούδη!

Τι είπε ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού για το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού;

  • Real.gr
Επίθεση Σπανούλη σε Ομπράντοβιτς, Ιτούδη!
«Ξεπέρασαν τα όρια οι προπονητές του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που επιτέθηκε στους Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη για τοποθετήσεις τους, σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Οι Ομπράντοβιτς, Ιτούδης είπαν σε πρόσφατη συνέντευξη ότι ο Λαρισαίος γκαρντ αθέτησε τον λόγο του, πριν υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» και ο Σπανούλης απάντησε σήμερα, μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο ότι: «Δύο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και δεν θέλησα ποτέ να προκαλέσω. Έτσι λένε ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου. Βλέπω ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνάνε τα όρια, όμως, και θα πω δύο κουβέντες και αυτές θα είναι τελευταίες. Ξέρει καλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, με ξέρει καλά και ξέρει και τις αρχές που έχω από την οικογένεια μου. Εγώ δεν σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων, έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι κερδίζω να το κερδίζω μόνος μου. Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα και σταματάω εδώ και τελειώνω».

Για τη χθεσινή νίκη επί των «κυανέρυθρων», ο 30χρόνος γκαρντ σχολίασε ότι: «Περιμέναμε δύσκολο ματς. Δεν έχουμε ματς για το Φάιναλ Φορ και θα πρέπει να δούμε τα ματς με τον Πανιώνιο και να προετοιμαστούμε μέσω αυτών. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και κάναμε το 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος για να βελτιώσουμε».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v