Θανατηφόρος... καυγάς για μια θέση πάρκινγκ

Μία γυναίκα φέρεται να... σκότωσε έναν άνδρα όταν σε καυγά για θέση παρκαρίσματος του έσφιξε τα γεννητικά όργανα...

  • Real.gr
Θανατηφόρος... καυγάς για μια θέση πάρκινγκ
Μία γυναίκα φέρεται να... σκότωσε έναν άνδρα όταν σε καυγά για θέση παρκαρίσματος του έσφιξε τα γεννητικά όργανα... Το περιστατικό συνέβη σε επαρχία της Κίνας. Μία γυναίκα ανέβηκε στο σκούτερ της και ξεκίνησε να πάει στο σχολείο να πάρει την κόρη της. Προσπάθησε να παρκάρει έξω από ένα κατάστημα, όταν ο ιδιοκτήτης, ένας 42χρονος άνδρας της το απαγόρευσε, σύμφωνα με το China News 24.

Κουβέντα στην κουβέντα ο καβγάς κορυφώθηκε και η γυναίκα κάλεσε τον σύζυγο και τον αδερφό της να συνδράμουν. Πράγματι οι δύο άνδρες κατέφθασαν και η αψιμαχία έγινε ακόμη πιο έντονη. Σε κάποια στιγμή, ως μορφή επίθεσης η γυναίκα άρπαξε τον άνδρα από τα γεννητικά όργανα και του τα έσφιξε τόσο πολύ ώστε ο άνδρας να λιποθυμήσει. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία, αλλά αργότερα κατέληξε.



Παρόμοιος καυγάς συνέβη και στη Λουιζιάνα ανάμεσα σε δύο νεαρά κορίτσια. Η 19χρονη Shawntay Brown συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σ’ ένα κορίτσι 15 χρονών και τη δάγκωσε στο στήθος. Η έφηβη μάλιστα επέδειξε το σημάδι που της άφησε η μεγαλύτερη κοπέλα στο στήθος. Σύμφωνα μ’ ένα βίντεο η Brown τρέχει πίσω από το θύμα της και τη δάγκωσε στο στήθος, αν και η 19χρονη διατείνεται ότι η μικρή τη δάγκωσε πρώτη.

ΠΗΓΗ: HUFFINGTON POST

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v