Γκουαρδιόλα:«4 χρόνια ήταν πολλά»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Μπαρσελόνα για να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας της με τον Πέπ Γκουαρδιόλα.

  • Real.gr
Γκουαρδιόλα:«4 χρόνια ήταν πολλά»
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Μπαρσελόνα για να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας της με τον Πέπ Γκουαρδιόλα.«4 χρόνια ήταν πολλά» είπε ο Ισπανός κόουτς που ευχαρίστησε τους παίκτες για όσα κατάφεραν μαζί. Νέος τεχνικός των μπλαουγκράνα ο Τίτο Βιλανουέβα.

Με συγχωρείτε για τη σύγχυση τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν λάθος μου. Το φθινόπωρο ανακοίνωσα στον πρόεδρο και στον δ/ντη ποδοσφαίρου ότι έβλεπα το τέλος της καριέρας μου στην Μπαρσελόνα. Πάντα πίστευα ότι 4 χρόνια είναι μια αιωνιότητα για έναν προπονητή. Τώρα που είμαστε εκτός των δύο μεγάλων διοργανώσεων ήταν ο καιρός για να το ανακοινώσει.

Ο λόγος που φεύγω είναι απλός. 4 χρόνια είναι πολλά. Θα ήταν κακή ιδέα να συνεχίσω. Ίσως να μην είχαμε πάει άσχημα αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον δε θα ήταν όπως τα θέλουμε. Ξέρω από που προέχομαι, είναι το καλύτερο μέρος αλλά η απόφασή μου είναι να φύγω. Θέλω να πώ ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες μου και ότι ήταν τιμή μου να τους προπονώ.

Μέρα με τη μέρα για τόσα χρόνια οι παίκτες τα έκαναν όλα πιθανά, κάτι που είναι μεγάλο επίτευγμα.

Ήταν τρεις τρελές μέρες αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Φεύγω με την πεποίθηση ότι έχω κάνει τη δουλειά μου και είμαι περήφανος με ότι έχω καταφέρει. Αυτός που θα με αντικαταστήσει θα κάνει έξοχη δουλειά και θα είναι ικανός στο να το κάνει.

Είμαι τρίτος προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο στην ιστορία του συλλόγου. Αυτή είναι μια εξαίρεση. Το πρόβλημα είναι ο χρόνος. Πρέπει να ανανεώσω το πάθος που είχα την πρώτη χρονιά και ο ένοχος για όλα αυτά είναι ο χρόνος. Προς το παρόν δε θέλω να πάω σε άλλη ομάδα!Σας ευχαριστώ πολύ.»
Στη συνέχεια ο Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε ότι ο νέος κόουτς θα είναι ο Τίτο Βιλανόβα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.«Μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα από τον Τίτο. Είναι κάτι παραπάνω από ικανός, οι παίκτες τον ξέρουν και πιστεύω πως ο σύλλογος έκανε μια εξαιρετική επιλογή.»
Στην αίθουσα παρευρέθηκαν και 4 παίκτες της Μπαρσελόνα. Ήταν οι Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα και Βαλδές.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v