Μαζί ο Άκης και ο Μάκης ;

(VIDEO) Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην ισχυρός ποδοσφαιρικός παράγοντας θα βρεθεί στην ίδια πτέρυγα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

  • Real.gr
Μαζί ο Άκης και ο Μάκης ;
Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης καθώς χθες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με τα εντάλματα που εκκρεμούσαν εις βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην ισχυρός ποδοσφαιρικός παράγοντας θα βρεθεί στην ίδια πτέρυγα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, την 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν μεταφέρθηκε χθες στον Κορυδαλλό λόγο της αργίας της Πρωτομαγιάς. Έτσι, όλη τη νύχτα παρέμεινε στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα ήταν πολύ φιλικός και συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, αναφέροντας χαρακτηριστικά «χίλιες φορές στον Κορυδαλλό παρά στις φυλακές των Σκοπίων».



Ο Μάκης Ψωμιάδης μετά από πεντέμισι μήνες κράτησης του στις φυλακές των Σκοπίων εκδόθηκε προχθές το μεσημέρι στις ελληνικές αρχές από κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην ΠΓΔΜ , σε σημείο της λεγόμενης "νεκρής ζώνης" του συνοριακού σταθμού της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, στους Ευζώνους.

Πλάνα χωρίς ήχο



Το κατηγορητήριο σε βάρος του είναι βαρύ, καθώς το πρώην «αφεντικό» της ΠΑΕ Καβάλα αντιμετωπίζει τις πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση.

Ο Μ. Ψωμιάδης ανέφερε πως ήθελε από την αρχή να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς στις φυλακές των Σκοπίων, όπως υποστηρίζει, δεν του φέρονταν καλά και οι συνθήκες κράτησης ήταν απαράδεκτες.



Ο Μ. Ψωμιάδης είχε συλληφθεί στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, σε βίλα στην Ανάβυσσο Αττικής, κατηγορούμενος για τα στημένα ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δηλώνοντας «πολιτικός κρατούμενος» και «θύμα του συστήματος», είχε οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, αλλά μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος λόγω διαφωνίας μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.

Τη διαφωνία ήρε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, που με βούλευμά του διέταξε την προσωρινή του κράτηση, πλην όμως, ο 56χρονος είχε ήδη εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας την Ελλάδα και αναζητώντας καταφύγιο στη γειτονική ΠΓΔΜ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v