Αθήνα-Μόσχα σε...2 μήνες!

Η υπόθεση της μεταβίβασης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήλθε και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ελλείψει αγωνιστικής δραστηριότητας.

  • Real.gr
Αθήνα-Μόσχα σε...2 μήνες!
Η υπόθεση της μεταβίβασης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήλθε και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ελλείψει αγωνιστικής δραστηριότητας, αλλά και λόγω της τοποθέτησής του Ομπράντοβιτς, ο οποίος αξίωσε δημόσια μια επίσημη ενημέρωση πριν το Φ4 της Πόλης. Για εκείνον και τους παίκτες του...

Θα ήθελα να ξεκινήσω το σημείωμα αυτό, τονίζοντας ότι η στήλη γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί πια το "πρώτο θέμα" έρευνας για το σύνολο των Ευρωπαίων μπασκετικών ρεπόρτερς, αλλά και ξεκαθαρίζοντας στους αναγνώστες της, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι το όλο ζήτημα είναι μεν απόλυτα αληθινό, αλλά βρίσκεται ακόμα "στα σπάργανα".

Είναι ξεκάθαρο (κι αυτό κατά τη στήλη είναι πρωταρχικής σημασίας πληροφορία), στους γνωρίζοντες, ότι δεν υπάρχει ακόμα λόγος αισιοδοξίας ή μη, δεν υπάρχουν απτά στοιχεία για το αν υπάρχει σύγκλιση ή όχι, τίποτα δεν κριθεί πριν τα τέλη Ιουνίου, τίποτα δεν θα κριθεί από το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον ευρωπαϊκό και τον ελληνικό τίτλο ή όχι... Θα δείτε παρακάτω γιατί.

Πέραν αυτού, σήμερα η στήλη θα κάνει ρεπορτάζ, όχι σχόλιο, και θα σας μεταφέρει κι άλλες πληροφορίες, όπως είχε δεσμευθεί τις προάλλες, επιτρέψτε της την βεβαιότητα, απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

1.) Μ εξαίρεση την "εκ προοιμίου" αναγκαία μελέτη των οικονομικών στοιχείων της ΚΑΕ από τους επίδοξους επενδύτες, προκειμένου να ξεκινήσει η οποία διεργασία και να διερευνηθεί αν η επένδυση είναι ενδιαφέρουσα, δεν έχει γίνει καμιά επιπλέον απευθείας συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών. Τα στοιχειά δόθηκαν στους Ρώσους από συνεργάτες των ιδιοκτητών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν την ευθύνη επαφών με αντίστοιχους εκπρόσωπους της άλλης πλευράς.

Είναι σαφές ότι είναι ακόμα εξαιρετικά πρώιμο για να μιλήσουν τα "αφεντικά".

2.) Έχει επιβεβαιωθεί προς την ελληνική πλευρά ότι η εμπλοκή στο μπάσκετ είναι μέρος συνολικού και πανάκριβου επενδυτικού σχεδίου στην Ελλάδα και πως δεν αποτελεί προτεραιότητα η επένδυση στον αθλητισμό, ούτε η αποσπασματική είσοδος στη χώρα μας της εταιρείας δια του μπάσκετ.

3.) Ο αρχικός προγραμματισμός όντως κατέληγε σε μια πρώτη επίσημη συνάντηση των Γιαννακόπουλων με τον Πρόεδρο του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Ρόσνεφτ Λεμπέντεφ στην Πόλη, στο περιθώριο του Φ4. Ωστόσο η δημοσιοποίηση της είδησης και πολύ περισσότερο του ονόματος της ρώσικης εταιρείας φαίνεται ότι έχει "ενοχλήσει" κι έτσι πιθανότατα να μην έχουμε "νέα" το επόμενο Σαββατοκύριακο, δεδομένου ότι στην Πόλη θα έχουν μαζευτεί κι όλοι οι μπασκετικοί του...πλανήτη.

Θα ενημερωθείτε πάραυτα ωστόσο, εφόσον υπάρχει οριστική απόφαση.

Κατόπιν όλων αυτών πάντως, είναι προφανές γιατί και ο Ζοτς είναι ανενημέρωτος ακόμα... Δεν υπάρχει κάτι απτό, ώστε ο κόουτς να γνωρίζει, με αξιοπιστία, σοβαρότητα και με άμεση συνέπεια στο μέλλον του ιδίου και της ομάδας. Κι επειδή ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν επιθυμεί με τίποτα να διαταραχθεί η σχέση με τον Ζοτς, δεν προχώρησε προφανώς σε αόριστες και άκαιρες αναφορές.

Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός οφείλει να προετοιμαστεί για το Φ4 και τον τελικό της Α1, έχοντας "διαγράψει" πλήρως από τη σκέψη του τις οποίες αλλαγές στο θέμα του ιδιοκτησιακού της εταιρείας.

Κι αυτό γιατί θα μπορούσε να αποτελεί μεν μια πρώτης τάξεως εξέλιξη, ένα... Τζόκερ με τα πολλαπλά τζακ ποτ, επιτρέψτε μου τον παραλληλισμό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να περιγράψει με εγκυρότητα το χρονικό πλαίσιο των εξελίξεων.

Ούτε ο ίδιος ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αγαπητέ Ζέλικο!


ΠΗΓΗ: www.pamesport.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v