Φαβορί ο Ντομίγκος

Ο Ντομίγκος Πασιέντσια είναι αυτή την ώρα ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

  • Real.gr
Φαβορί ο Ντομίγκος
Ο Ντομίγκος Πασιέντσια είναι αυτή την ώρα ο επικρατέστερος για τον ερυθρόλευκο πάγκο, παρότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Απομακρύνονται οι βασικοί στόχοι από την Ισπανία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που οδήγησε την Μπράγκα στον τελικό του περσινού Europa League κερδίζει τον τίτλο του φαβορί στην υπόθεση νέος προπονητής του Ολυμπιακού, διότι οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ θετικές.

Για τον 43χρονο Ντομίγκος τονίζεται η ικανότητά του στην ανάπτυξη των ομάδων που αναλαμβάνει, αφού τόσο στη Λειρία και την Ακαδέμικα έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά κυρίως στην Μπράγκα έδειξε ότι έχει τον τρόπο να κάνει και μεγάλες υπερβάσεις. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, καθώς και ο ίδιος ήταν από τους μεγαλύτερους σκόρερ στη χώρα του, αλλά μπορεί να δημιουργεί πολύ συμπαγείς ομάδες όπως έκανε με την Μπράγκα που ήταν πανίσχυρη στην αμυντική λειτουργία της. Οι αμφιβολίες έχουν να κάνουν με το ότι όταν επιχείρησε πρωταθλητισμό φέτος με την Σπόρτιγκ δεν τα κατάφερε.

Από κει και πέρα οι περιπτώσεις του Περέιρα της Πόρτο και του Σα Πίντο της Σπόρτιγκ δεν έχουν υποχωρήσει αλλά παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες, ενώ από την Ισπανία θα πρέπει να διαγράφουμε οριστικά για τον Ολυμπιακό τον Έμερι και τον Μαρτίνεθ. Ο πρώτος έχει άλλες προτεραιότητες, ο δεύτερος είναι στο στιλ του μάνατζερ των βρετανικών συλλόγων και όχι του κλασικού τύπου προπονητή. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν παύει να ασχολείται με τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει για Ισπανούς τεχνικούς, αλλά αυτή τη στιγμή το προβάδισμα το έχει ο Ντομίγκος. Και για πολλούς είναι σαφέστατο προβάδισμα...


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v