Παρέμβαση Πεπόνη για λαθρεμπόριο καυσίμων

Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκάλεσαν δημοσιεύματα εφημερίδων, για παρεμβολές λαθρεμπόρων καυσίμων στην αρμόδια επιτροπή ανάλυσης δειγμάτων καυσίμων.

Παρέμβαση Πεπόνη για λαθρεμπόριο καυσίμων
Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκάλεσαν δημοσιεύματα εφημερίδων, αλλά και καταγγελία της πανελλήνιας ομοσπονδίας πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων, για παρεμβολές λαθρεμπόρων καυσίμων στην αρμόδια επιτροπή ανάλυσης δειγμάτων καυσίμων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στην τέταρτη διεύθυνση του γενικού χημείου του κράτους - αρμόδια για τις αναλύσεις δειγμάτων καυσίμων - γίνονται παρεμβάσεις από λαθρεμπόρους καυσίμων προκειμένου να καθυστερούν οι αναλύσεις και να αλλοιώνονται τα δείγματα με αποτέλεσμα οι λαθρέμποροι να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους.

Ο εισαγγελέας, με έγγραφο του προς την τέταρτη διεύθυνση του γενικού χημείου του κράτους, ζητεί να πληροφορηθεί ποια είναι τα δείγματα καυσίμων που εκκρεμούν για ανάλυση, ποιός ο ακριβής χρόνος παραλαβής τους και με ποιό τρόπο διασφαλίζονται έναντι ενδεχόμενων λαθροχειριών τα δείγματα αυτά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v