Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευ. Βενιζέλος: «Ντεμοντέ» ο Σαμαράς

"Διαπλοκή και δημόσιο σκάνδαλο οι προτάσεις μιας συγκεκριμένης παράταξης της Αριστεράς" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  στην εκδήλωση του Τομέα Γυναικών του κόμματος (VIDEO)

  • Real.gr
Ευ. Βενιζέλος: «Ντεμοντέ» ο Σαμαράς
«Προκλητικές και ανεύθυνες» χαρακτήρισε o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τις πολιτικές παρατάξεις που καλούν τον Έλληνα πολίτη να τις ψηφίσουν «ώστε να οδηγήσουν στην καταστροφή της χώρας» .

«Αυτή είναι η διαπλοκή και το δημόσιο σκάνδαλο, αυτές οι προτάσεις μιας συγκεκριμένης παράταξης της Αριστεράς» δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στην εκδήλωση του Τομέα Γυναικών του κόμματος, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις απόψεις του Α. Σαμαρά ως «ντεμοντέ», οι οποίες δεν εναρμονίζονται με την σημερινή κατάσταση της χώρας .

Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στον τρόπο που βιώνει η Ελληνίδα την κρίση, ως η νοικοκυρά του σπιτιού και η μάνα των παιδιών. «Η γυναίκα είναι αυτή που στην ελληνική κοινωνία παλεύει να τα φέρει βόλτα η οικογένεια της» . «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ η Ελληνίδα δεν θα είχε την θέση που έχει σήμερα στην ελληνική κοινωνία» είπε ακόμα ο Ευ.  Βενιζέλος, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί για να εξαλείψει όποιες φυλετικές ανισότητες υπάρχουν ακόμα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στα μέτρα που θα πάρει η παράταξη για την ανάπτυξη της γυναίκειας επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας, ειδικά στις νέες γυναίκες.



Για άλλη μία φορά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε ότι «ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε» προκειμένου να βγει η χώρα από το μνημόνιο σε τρία χρόνια και κάλεσε τις γυναίκες να δώσουν βροντερό παρών τόσο την Παρασκευή στο Σύνταγμα, όσο και την Κυριακή,  6 Μαΐου, στις κάλπες.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v