Καϊμακόγλου: «Σε 40 όλα μπορούν να συμβούν»

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Κώστα Καϊμακόγλου του Παναθηναϊκού, που μίλησε για τον ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

  • Real.gr
Καϊμακόγλου: «Σε 40 όλα μπορούν να συμβούν»
«Η ΤΣΣΚΑ έχει παίξει φανταστικά φέτος, είναι ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις, αλλά σε έναν αγώνα 40 λεπτών όλα μπορεί να συμβούν», επισήμανε ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο 29χρόνος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, για τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας της 11ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης», έγραψε ο Καϊμακόγλου στο paoblog.gr και εξήγησε πως προετοιμάζονται οι «πράσινοι» για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Μετά το τέλος της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος, το μυαλό μας είναι μόνο στον επόμενο στόχο. Είχαμε κι έχουμε το χρόνο να προετοιμάσουμε τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμείς ως παίκτες έχουμε το μυαλό μας εστιασμένο 100% στη δουλειά που κάνουμε τώρα, μια μίνι προετοιμασία. Κάθε μέρα στην προπόνηση πρέπει να γίνεται «πόλεμος». Το διπλό είναι ίσως καλύτερο και από κάποιο φιλικό, καθώς υπάρχει ένταση και μεγάλη προσπάθεια από όλους. Όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σοβαροί πρέπει να είμαστε…

Βρισκόμαστε αρκετές ώρες στο γήπεδο, έχουμε βάλει και κάποιες πρωινές προπονήσεις στο πρόγραμμα, καθώς όλοι χρειάζεται να βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Κάποιο κομμάτι έχει αναλάβει και ο γυμναστής μας, ο Σάββας Αρώνης, καθώς η φυσική κατάσταση είναι κι αυτή ένα σημαντικό κομμάτι. Όλα αυτά με μέτρο, αφού το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά αυτές τις καταστάσεις. Με τη λογική αυτή και βαδίζοντας σε αυτό το δρόμο, όταν φτάσουμε στην Πόλη θα έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και θα είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v