Ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και το τριαντάφυλλο!

(VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)Ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και ο τέως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ψήφισαν στις εκλογικές τους περιφέρειες

  • Real.gr
Ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και το τριαντάφυλλο!
Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην Πρωθυπουργός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ ο τέως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε στη γενέτειρα της οικογένειας Παπανδρέου στο Καλέντζι Αχαΐας.

Στο 342ο εκλογικό τμήμα στον Άγιο Ελευθέριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.



Τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την αποχώρηση από αυτό αγκάλιασε τον πρώην περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη, ενώ παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν προέβη σε καμία δήλωση.



Στο Καλέντζι Αχαΐας, ο γηραιότερος κάτοικος του Καλεντζίου τον υποδέχθηκε τον Γιώργο Παπανδρέου με μία σφιχτή αγκαλιά. Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, μία κυρία τον πλησίασε και του χάρισε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο ο κ. Παπανδρέου κράτησε και στη διάρκεια των δηλώσεών του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v