Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάγκαλος: Μεταβατική κυβέρνηση ως τον Ιούνιο

Το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για την εφαρμογή των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας ως τον Ιούνιο και την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες προέβλεψε ο κ. Θ. Πάγκαλος.

Πάγκαλος: Μεταβατική κυβέρνηση ως τον Ιούνιο
Το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για την εφαρμογή των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας ως τον Ιούνιο και την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες προέβλεψε ο κ. Θ. Πάγκαλος εφόσον επαληθευτούν τα exit polls και τα δύο κόμματα διαθέτουν οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι πρέπει να συνεχισθεί η προσπάθεια αποφυγής της χρεοκοπίας της χώρας που γίνεται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Μνημονίου, σημειώνοντας ότι μια οριακή πλειοψηφία των 151 εδρών είναι πολύ αδύνατη για να υπάρξει κυβέρνηση μακρύτερου ορίζοντα.

Ερωτώμενος για τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση προκειμένου να μην τεθεί επ αμφιβόλω το πρόγραμμα και η καταβολή των δόσεων από πλευράς Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v