Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με ερωτηματικά στην Τούμπα

Με αρκετές απουσίες όπως αναμένονταν θα ταξιδέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός για τη Θεσσαλονίκη όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

  • Real.gr
Με ερωτηματικά στην Τούμπα
Με αρκετές απουσίες όπως αναμένονταν θα ταξιδέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός για τη Θεσσαλονίκη όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα υποχρεωθεί σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα μια και δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπυρόπουλο, Νίνη, Ρούντολφ και ασφαλώς τους Λέτο, Ιωαννίδη και τους Καπίνο, Λαγό, Μαυρία, Φουρλάνο που είναι με την ομάδα Νέων. Για το λόγο αυτό άλλωστε συμπεριέλαβε μετά από πολύ καιρό στην αποστολή τους Μπιάρσμιρ, Μαρίνο.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Φερέιρα θα παρατάξει μια αρκετά διαφορετική ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος έχει ερώτημα για το αριστερό άκρο με τον Καντέ να προβάλει φαβορί αλλά και την πιθανότητα να παίξει ο Βύντρα εκεί ισχυρή. Αν ο Καντέ πάει αριστερό μπακ τότε οι υπόλοιποι της άμυνας θα είναι οι Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στόπερ και ο Βύντρα δεξιό μπακ. Αν παίξει ο Βύντρα αριστερά τότε δεξιό μπακ θα είναι ο Μαρίνος και στόπερ οι Μπουμσόνγκ, Καντέ. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ η τριάδα στον άξονα θα είναι οι Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον (με τον Βιτόλο να διεκδικεί θέση) στα άκρα από δεξιά ο Ζέκα και από αριστερά ο Κουίνσι και στην κορυφή ο Χριστοδουλόπουλος.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v