«Δεν πρόκειται η ΔΗΜΑΡ να πάρει μέρος σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ»

(VIDEO) «Η πρότασή μας θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων», ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης.

  • Real.gr
«Δεν πρόκειται η ΔΗΜΑΡ να πάρει μέρος σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ»
«Η πρότασή μας θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων που μπορούν να υπηρετήσουν τη σταδιακή αποδέσμευση από τη δανειακή σύμβαση και την παραμονή στην ευρωζώνη», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως «θα πρέπει να ενσωματώνονται όλες οι δυνάμεις που έτυχαν μιας αποδοχής από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Επίσης, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι «δεν πρόκειται η ΔΗΜΑΡ να πάρει μέρος σε κυβέρνηση Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ. Πρέπει η κυβέρνηση να έχει εκείνες τις δυνάμεις που στήριξε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του».



Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε και στην επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «δεν μιλάει για καταγγελία του μνημονίου. Είναι μια υποχώρηση από αυτά που έλεγε προεκλογικά».

Στο ενδεχόμενο να είναι πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Κουβέλης είπε ότι «η ΔΗΜΑΡ και εγώ προσωπικά δεν θέλουμε τίποτα, δεν επιδιώκω τίποτα». Τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί μια λύση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v